VERZENDEN & BETALEN


Verzendkosten
Bij een aankoop vanaf 35€ is de verzending binnen België gratis.
Een standaardkost van 4,95 € voor verzendingen onder 35€ binnen België.
Bij een aankoop vanaf 50€ is de verzending naar Nederland gratis.
Een standaardkost van 7,95€ voor verzending onder 50€ naar Nederland.

Levertijd
Na het ontvangen van je betaling verzenden we je bestelling binnen 3 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden.
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn neem zo snel mogelijk contact met ons op dan komen we samen tot een oplossing. De koper bezorgt aan Tutto Bello het leveringsadres, indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend,

In geval van niet-levering van de goederen (door een fout in onze stocktelling, of niet op voorraad zijn van onderdelen/materialen) worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.

Opgelet: Onze juwelen die nog gemaakt moeten worden, daar kan de levertermijn in drukke periodes wat oplopen.

Inpakservice
De artikelen worden altijd feestelijk ingepakt! Heb je een cadeautje besteld en wil je dat het pakket op een ander adres wordt geleverd laat ons het bezorgadres weten via de mail.

Betalen

Wanneer u een bestelling plaatst bij Tutto Bello, wordt deze voor u voor een totaal van 14 kalenderdagen gereserveerd. Indien wij na die 14 kalenderdagen nog geen betaling ontvangen hebben, wordt het artikel terug in de verkoop geplaatst.

Betalingsmogelijkheden zijn:

-       Via een officiële Payment Gateway Provider, nl. Mollie.

-       Via uw Paypal rekening (voor meer informatie ga naar www.paypal.be)

-       Via creditcard (Visa, Mastercard)

-       Cash (enkel bij persoonlijke levering of afhaling, op afspraak (contacteer ons op info@tuttobello.be )

-       Overschrijving op onze Belgische rekening BE86 0018 2168 4450 BIC: GEBABEBB met vermelding van uw bestelnummer. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat uw betaling op onze rekening staat.


 

© 2019 - 2021 Tutto Bello | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel